Μικρά Ζωάκια

Θέλοντας να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες (ή μελλοντικούς ιδιοκτήτες) κατοικιδίων με την σωστή φροντίδα του ζώου προσφέρουμε μια σειρά άρθρων που καλύπτουν ένα αρκετά μεγάλο φάσμα κατοικιδίων ζώων όπως Σκυλάκια, Γατάκια, Καναρίνια, Παπαγάλους, αλλά και ερπετά όπως Χελώνες, Ιγκουάνα, Σαύρες κλπ που χρειάζονται κάποιες πιο εξειδικευμένες γνώσεις.


Κουνέλι – Βασική Φροντίδα   

Το κουνέλι είναι από τα πιο συμπαθητικά κατοικίδια ζώα. Συνήθως, γίνεται το πρώτο κατοικίδιο ενός παιδιού λόγω της τρυφερής του φύσης και της αξιαγάπητης εμφάνισης. Όπως όλα τα κατοικίδια έτσι κι αυτό χρειάζεται περιποίηση και αγάπη. Πολλές φορές οι γονείς κάνουν το λάθος να αγοράζουν ένα κουνέλι στο παιδί τους σαν πρώτο κατοικίδιο, χωρίς να προσφέρουν την απαιτούμενη καθοδήγηση. Πριν αγοράσουμε ένα κουνέλι πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα του προσφέρουμε την απαραίτητη φροντίδα για να είναι ευτυχισμένο και υγιές.

Για τη συνέχεια πατήστε ΕΔΩ

Ινδικό Χοιρίδιο – Βασική Φροντίδα

Τα τελευταία χρόνια διαδώθηκε αρκετά αυτό το αξιαγάπητο ζωάκι και όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν τη συντροφιά του. Το Ινδικό Χοιρίδιο είναι ζώο συγγενικό του κουνελιού κι έτσι έχει πολλές ομοιότητες αλλά και κάποιες διαφορές που πρέπει να γνωρίζουμε πριν το αποκτήσουμε.

Για τη συνέχεια πατήστε ΕΔΩ