Ψάρια και Ενυδρεία

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ενυδρεία γλυκού νερού αλλά και θαλασσινά.Επίσης, διαθέτουμε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για τον εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Φίλτρα εξωτερικά, αντλίες αέρα, βελτιωτικά νερού και πολλά ακόμη προϊόντα όλων των εταιρειών είναι στη διάθεσή σας, για να φτιάξετε ένα ενυδρείο όπως το έχετε φανταστεί. Αν είστε αρχάριος στον κόσμο των ενυδρείων, θα σας βοηθήσουμε να στήσετε το πρώτο σας ενυδρείο σωστά, ώστε να αποφύγετε περιττή ταλαιπωρία και έξοδα. Επίσης, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το ενυδρείο σας, να εγκαταστήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και να το φέρουμε στο χώρο σας εντελώς δωρέαν *

* Ισχύει για όλη τη Θεσσαλονίκη

 

 

 

Σε μια προσπάθεια πληροφόρησης των ενυδρειόφιλων συγκεντρώσαμε πολλά από τα είδη ψαριών που υπάρχουν στο εμπόριο και πληροφορίες για τη διατήρησή τους σε ένα κατάλογο ψαριών. Ψάρια Κρύου Νερού, Τροπικά αλλά και Θαλασσινά που μπορείτε να κρατήσετε στο ενυδρείο σας.

Για να δείτε τη λίστα με όλα τα είδη ψαριών και πληροφορίες για το κάθε είδος πατήστε ΕΔΩ

 

 

Το ξεκίνημα ενός Ενυδρείου 

Ένα ενυδρείο μέσα στο σπίτι προσφερει πάντα ομορφιά, κίνηση και ζωντάνια. Είναι μια ιδιαίτερη νότα και μια μοναδική επαφή με τη φύση. Γι’αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τα ενυδρεία. Το ενυδρείο βέβαια είναι κάτι παραπάνω από ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι ένας μικρός βιότοπος στο σαλόνι μας. Για να μπορείτε να τον απολαύσετε και να τον διατηρήσετε, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους απλούς κανόνες.

Για τη συνέχεια πατήστε ΕΔΩ